nove-macbooky-pro-budou-zatracene-tenke
Apple Novinka Nové Macbooky Pro budou zatraceně tenké

Nové Macbooky Pro budou zatraceně tenké

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 2. 2012 11:05 7

Na webu se znovu objevila zpráva o tom, že Apple připravuje supertenké notebooky s velkou úhlopříčkou displeje. Ty budou s největší pravděpodobností spadat do řady Pro.

Reklama

V průběhu příštích měsíců budou uvedené nové generace přenosných počítačů Applu. Předpokládá se, že cupertinský kolos uvede vůbec poprvé patnáctipalcový a sedmnáctipalcový model.

Koncem roku o tom informoval tchajwanský deník Digitimes, který se odvolával na zdroje blízké dodavatelům součástek. V kruhu zasvěcených se ale o tom hovoří již od loňského června.

Nepřehlédněte:

Apple připravuje MacBook Pro s rozlišením 2880 × 1800 px, píše Digitimes

Největší změny se mají dotknout designu. Počítače mají zeštíhlit, tedy se více podobat modelové řadě Air. Za touto změnou pravděpodobně částečně stojí konkurenční tlak Intelu a „jeho“ ultrabooků, od kterých se očekává, že letos budou již jablečným notebookům zdatnější konkurencí.

„Vzhledem se přiblíží modelové řadě Air,“ řekl serveru Apple Insider zdroj obeznámený s designem nadcházející generace Macbooků Pro. „Budeme mít možnost vidět patnáctipalcové a sedmnáctipalcové Macbooky Pro s výkonným hardwarem, které budou ale štíhlé jako žiletky“.

Nové Macbooky Pro budou zatraceně tenké
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama