angry-birds-si-muzete-zahrat-uz-i-na-facebooku
Novinka Angry Birds si můžete zahrát už i na Facebooku

Angry Birds si můžete zahrát už i na Facebooku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 2. 2012 13:15 9

Jedna z nejúspěšnějších her posledních let, která byla portována postupně na takřka všechny myslitelné platformy, se dostává konečně i na Facebook.

Reklama
Angry Birds si můžete zahrát už i na Facebooku
i Zdroj: PCTuning.cz

Hra Angry Birds, která získala na slávě a popularitě na mobilních platformách, je od včerejšího dne dostupná i na Facebooku. Původně měli naštvaní ptáci vlétnout na nejnavštěvovanější sociální službu už koncem minulého roku, ale původní termín se řady důvodů nepodařilo splnit.

Rovio slibuje u své nejnovější předělávky nové úrovně, ještě naštvanější opeřence a několik dalších vylepšení – ve vybraných kolech by se mělo údajně objevit i zemětřesení. Ke všem novým vymoženostem se dostanete postupně během hraní nebo zakoupením za reálné peníze, což uvítají zejména ti, co neradi čekají a rádi utrácejí.

Mezi další novinky patří interaktivní žebříčky, díky kterým je porovnáván váš výsledek s přáteli. Ke spuštění hry je zapotřebí, abyste měli nainstalovaný Flash Player. Vývojáři nezapomněli ani na režim celé obrazovky, což vás vtáhne jěště více do děje.

O úspěchu Angry Birds pro Facebok pochybuje asi jen málokdo. Nebo se mylíme?

Angry Birds si můžete zahrát už i na Facebooku
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Facebook

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama