betaverze-windows-8-bude-uvedena-29-unora-v-barcelone
Novinka Betaverze Windows 8 bude uvedena 29. února v Barceloně

Betaverze Windows 8 bude uvedena 29. února v Barceloně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 2. 2012 11:00 8

K oficiálnímu představení dojde na veletrhu Mobile World Cogress ve Španělsku. Dá se přitom očekávat, že nedlouho poté bude i dostupná ke stažení.

Reklama

Microsoft zpřístupní betaverzi operačního systému Windows 8 pravděpodobně v podvečer 29. února. Informuje o tom server The Verge. V ten den se totiž uskuteční tisková konference, kde bude očekávaná verze s označením „Consumer Preview“ představena poprvé veřejnosti.

Celá událost se odehraje ve španělské Barceloně, kde bude v tu dobu probíhat veletrh Mobile World Congress. Microsoft by zde mohl poodhalit i plány týkající se platformy Windows Phone.

Nepřehlédněte:

Z operačního systému Windows 8 se ztratilo tlačítko Start

První střípky o mobilním systému s kódovým označením Apollo unikly na web již minulý týden a odhalily zajímavou synergii mezi tímto systémem a Windows 8. Windows Phone 8 využije část kódu Windows 8 včetně jádra, síťové vrstvy, zabezpečení a podpory multimédií.

Beta Windows 8 bude obsahovat některé předinstalované aplikace jako je kamera, zprávy, e-mail, kalendář, SkyDrive, kontakty, fotografie, video a hudba. Chybět nebude ani přístup do Windows Store, internetového obchodu, kde budete moci stahovat aplikace a hry.

Betaverze Windows 8 bude uvedena 29. února v Barceloně
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama