amd-firepro-v3900-nejvykonnejsi-entry-level-grafika-pro-profesionaly
Novinka AMD FirePro V3900, nejvýkonnější entry-level grafika pro profesionály

AMD FirePro V3900, nejvýkonnější entry-level grafika pro profesionály

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

8. 2. 2012 09:00

Nová profesionální grafická karta nabídne slušný výkon za skvělou cenu. Ve výbavě nechybí technologie Eyefinity a certifikace pro spoustu profesionálních aplikací.

Reklama

Společnost AMD uvedla na trh nový model profesionální grafické karty FirePro V3900. Ta by měla nabídnou nejlepší výkon ve své třídě a především pak velmi nízkou cenu, která se bude pohybovat okolo 119 dolarů. Přes nízké pořizovací náklady kartě nechybí technologie pro více obrazových výstupů AMD Eyefinity, která své využití nalezne i u profesionálů. Podle slov výrobce nabízí až o 95 % vyšší výkon v některých aplikacích, než řešení konkurence ve stejné třídě.

 AMD FirePro V3900, nejvýkonnější entry-level grafika pro profesionály
i Zdroj: PCTuning.cz

"AMD FirePro V3900 je v tuto chvíli nejsilnější entry-level profesionální grafická karta na trhu," říká Sandeep Gupte, generální ředitel divize profesionálních GPU společnosti AMD. "Vybavena pokročilou multi-display technologií AMD Eyefinity, rozsáhlou certifikací pro profesionální aplikace a vysokým výkonem, nabízí ve své třídě nejlepší poměr cena - výkon pro naše zákazníky."

 AMD FirePro V3900, nejvýkonnější entry-level grafika pro profesionály
i Zdroj: PCTuning.cz

Detailní specifikace v porovnání se starším modelem

Karta je navržena pro profesionály, kteří shání optimální grafický výkon za nízkou pořizovací cenu. Díky spolupráci s řadou předních výrobců se objeví v pracovních stanicích HP apod. Profesionální grafiky AMD FirePro jsou certifikovány pro řady aplikací, především z oboru modelování a navrhování výrobků. Mezi certifikovanými programy nechybí AutoCAD, UGS NX, PTC Creo, SolidWorks a Autodesk 3ds Max.

Zdro: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama