intel-povysil-dva-dulezite-vedouci-pracovniky-zaslouzili-se-o-vyvoj-pentia-a-nasazeni-wifi-v-noteboocich
Novinka Intel povýšil dva důležité vedoucí pracovníky, zasloužili se o vývoj Pentia a nasazení WiFi v noteboocích

Intel povýšil dva důležité vedoucí pracovníky, zasloužili se o vývoj Pentia a nasazení WiFi v noteboocích

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

3. 2. 2012 12:00 3

Dlouholetí zaměstnanci Mooly Eden a Richard Taylor se dočkali významného povýšení na pozici senior viceprezident za vynikající pracovní výkony. První jmenovaný stál za týmem navrhující architekturu Pentium a zasloužil se o standardizaci WiFi.

Reklama

Společnost Intel oznámila, že její představenstvo se rozhodlo povýšit Moolyho Edena a Richarda Taylora na pozice senior viceprezident. Pokud nevíte o koho se jedná, věřte, že se jedná o jedny z nejduležitějších pracovníků společnosti.

Intel povýšil dva důležité vedoucí pracovníky, zasloužili se o vývoj Pentia a nasazení WiFi v noteboocích
i Zdroj: PCTuning.cz

Na fotografii Mooly Eden

Šedesátiletý Mooly Eden byl vedle statusu senior viceprezident nedávno jmenován prezidentem a generálním ředitelem společnosti v Izraeli. V této roli je Eden je zodpovědný za chod a strategii tamní pobočky, včetně vývojových středisek a továrny Fab 28. Po 30 letech u Intelu zastával řadu řídících a technických funkcích v návrhu designu mikroprocesorů, včetně Pentií s technologií MMX.

Byl také zodpovědný za vývoj mobilních procesorů a čipových sad pro PC, včetně řady Intel Centrino s nízkou spotřebou. Současně se podílel na návrhu WiFi čipů, čímž přispěl k rozšíření WiFi a jejímu standardizování.

Sedmapadesátiletý Taylor je nyní senior viceprezident a ředitel pro lidské zdroje. V této funkci dohlíží na všechny oblasti lidských zdrojů a celkové politiky společnosti Intel celosvětově. Taylor přišel do Intelu v roce 1986 a zastával řadu specifických pozic, včetně ředitele operací v Evropě a regulátora finančních prostředků společnosti. Taylor se od roku 1999 zabýval řízením lidských zdrojů.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama