genius-deathtaker-specialni-herni-mys-pro-mmo-a-rts-hry
Novinka Genius DeathTaker: Speciální herní myš pro MMO a RTS hry

Genius DeathTaker: Speciální herní myš pro MMO a RTS hry

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

2. 2. 2012 06:00 5

Povětšinou jsou speciální herní myši zaměřené pro hráče stříleček, kterým poskytují vysokou přesnost a vyšší počet tlačítek, včetně podpory makro funkcí. Nový DeathTaker je zaměřený na především na strategické hry.

Reklama

Známý výrobce Genius má ve svém portfoliu plno různých klávesnic, myší nebo i dalšího příslušenství k počítačům a nejnovějším produktem z oblasti myší je nová herní myš ze série GX Gaming Series, DeathTaker. Herní myška má 9 tlačítek, které si uživatel může libovolně naprogramovat pomocí programu Scorpion UI. Myš má vlastní paměť, která umožňuje použití maker i na jiných počítačích, než tam, kde byly nastaveny. Programu umožňuje vytvořit makra s 55 klávesami v 5 profilech a zvolit si jednu z 16 milionů barev, kterou bude jejich počítačový hlodavec svítit. Myš je totiž vybavena diodami se třemi základními barvami, červenou, zelenou, modrou.

Genius DeathTaker: Speciální herní myš pro MMO a RTS hry
i Zdroj: PCTuning.cz
Genius DeathTaker: Speciální herní myš pro MMO a RTS hry
i Zdroj: PCTuning.cz

Myš má klasický USB kabel, který má pozlacené kontakty a délku 1,8 metru. Pomocí tlačítek X a Y si hráč může nastavovat citlivost od 100 do 5700 DPI. Myš si můžete vybavit až 6 železnými závažíčky, které váží 4,5 gramů, pro nejoptimálnější hmotnost. Při navrhování ergonomie a celkového použití myši byl kladen důraz na použití pro strategické hry. Životnost tlačítek je podle výrobce 8 milionů kliknutí. Genius DeathTaker přijde na trh v příštím měsíci za cenu $79,90.

Zdroj: techPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama