kingston-zacal-prodavat-nove-disky-ssdnow-v-200
Novinka Kingston začal prodávat nové disky SSDNow V+200

Kingston začal prodávat nové disky SSDNow V+200

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

21. 1. 2012 09:00 4

Nejnovější přírůstek do rodiny SSDNow dorazí s vysokým výkonem a slušnou cenou. Prodávat se bude v několika variantách do 480 GB.

Reklama

Největší nezávislý světový výrobce paměťových produktů oznámil další přírůstek na trh s SSD disky. Tam se Kingstonu daří a řada SSDNow se brzy rozroste o modely s označením V+200.

Kingston začal prodávat nové disky SSDNow V+200
i Zdroj: PCTuning.cz

Disky SSDNow V+200 jsou vybaveny druhou generací řadiče SandForce SF-2281 s vynikajícím výkonem při sekvenčním čtení a zápisu. Rychlosti se pohybují kolem 535 MB/s a 480 MB/s a disk je podle slov výrobce vhodný k rychlému startování operačního systému, přístupu k datům a kopírování velkých souborů, jako jsou videa a další multimediální obsah.

"Společnost Kingston se neustále snaží nabízet skvělá řešení pro pokrytí každého segment trhu. Modely SSDNow V+200 byly speciálně navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám podniků i domácích uživatelů, kteří hledají levný, ale zároveň výkonný upgrade," řekl Ariel Perez, obchodní ředitel SSD divize společnosti Kingston.

Kingston začal prodávat nové disky SSDNow V+200
i Zdroj: PCTuning.cz

SSD budou k dostání v kapacitách 60 GB, 90 GB, 120 GB, 240 GB a 480 GB, buďto jako samostatná jednotka, nebo upgrade kit pro snadnou instalaci. Upgrade kit bude obsahovat kabel, držák, zálohovací a klonovací software a samotný disk.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama