anketa-jakou-znacku-monitoru-mate-u-sveho-pocitace
Novinka Anketa: Jakou značku monitoru máte u svého počítače?

Anketa: Jakou značku monitoru máte u svého počítače?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

19. 1. 2012 16:00 55

Je pro vás při koupi monitoru kromě jeho parametrů důležité i to, kdo je jeho výrobcem, nebo je vám to jedno a značku vůbec neřešíte? Dejte nám vedět v diskuzi.

Reklama

Po delší době se vám opět hlásíme s další anketou, tentokrát jsme se zaměřili na jednu z nejdůležitějších součástí každého počítače, kterou je monitor. CRT modelům, na které mnoho z nás vzpomíná jako na rozměrné, žravé a těžké bedny, již dávno odzvonilo a uživatelé mohou vybírat z LCD, jejichž cena mezitím klesla na přijatelnou úroveň.

Mnoho lidí má ale problémy s výběrem monitoru. Pokud se na něm budete věnovat převážně kancelářské práci, asi nepotřebujete špičkový profesionální model Eizo SX2762W. Na to vám postačí levné LCD za pár tisíc. Zcela opačně smýšlí nároční profesionálové, kteří pracují s fotografiemi a potrpí si na nejvyšší možnou kvalitu.

V našich obchodech najdete modely jak od tradičních firem, tak od méně známých výrobců, mezi které můžeme počítat například AOC. Nabídka monitorů je dnes dostatečně široká, aby si vybral každý.

V dnešní anketě chceme vědět, jakému výrobcidáváte přednost? Zda máte svého favorita, kterému jste dlouhodobě věrní, nebo se rozhodujete dle aktuální situace, ceny a dostupnosti na trhu? Dejte nám vědět v diskuzi pod článkem. Nejdříve ale hlasujte na titulní straně magazínu v pravém sloupci.

Anketa: Jakou značku monitoru máte u svého počítače?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama