soul-calibur-porcovani-souperu-i-na-ios
Apple Novinka Soul Calibur: porcování soupeřů i na iOS

Soul Calibur: porcování soupeřů i na iOS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 1. 2012 15:30 4

Japonský bojovník Yoshimitsu s katanou proti drobné anglické šlechtičně s hadím mečem Valentine? Proč ne, zbraně rozdíly srovnávají.

Reklama

Pokud vlastníte některé z iOS zařízení a patříte k zapřisáhlým příznivcům mlátiček, při kterých praskají kosti a teče krev, budete při čtení následující zprávy vrnět blahem. Včera se totiž v internetovém obchodu s aplikacemi, App Store, objevila ultimátní nostalgie jménem Soul Calibur.

Nepřehlédněte:

Slavná hra Grand Theft Auto 3 ke stažení pro iOS a Android

Jde o port z konzole DreamCast, takové té bílé krabice, co lákala na procesor SuperH SH-4 s frekvencí 200 MHz. Titul od studia Namco Bandai čítá všech devatenáct bojovníků a podporuje Game Center, multiplayer ale zatím bohužel ne. Snad vývojáři s jeho podporou do budoucna počítají.

Hru si zahrajete na iPhonu 4(S), iPodu touch 4. generace a tabletu iPad 2, za předpokladu, že máte nainstalovaný systém iOS 4.3 a vyšší.

Jedinou malou kaňkou na jinak bezchybném titulu zůstává jeho poněkud vyšší cena. Soul Calibur stojí dnes necelých deset euro, takže případným zájemcům doporučuji, aby počkali na slevovou akci, která dříve či později určitě přijde.

Pokud to ale přesto nemůžete vydržet, troufám si říct, že svých peněz nebudete rozhodně litovat. „Bohové,dejte mi sílu, přicházím…“

Soulcalibur pro iOS:

odkaz ke stažení

Soul Calibur: porcování soupeřů i na iOS
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Mactrast

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama