ces-toshiba-predstavila-pocitac-portege-m930
Novinka CES: Toshiba představila počítač Portégé M930

CES: Toshiba představila počítač Portégé M930

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 1. 2012 10:45

Slušná hardwarová výbava, displej, který lze ovládat pomocí stylusu a procesor Core i5 s TDP pouze 17 wattů. To nezní vůbec špatně, co říkáte?

Reklama

Jeden z největších veletrhů spotřební elektroniky Consumer Electronics Show (CES) je za námi. Přinesl řadu novinek a určil trendy pro následující roky. Vystavovaly zde stovky výrobců, mezi nimi i japonská Toshiba, která se pochlubila mimo jiné i hybridním zařízením Portégé M930 zastávajícím funkci tabletu/notebooku.

Počítač je vybaven displejem s úhlopříčkou 13 palců a rozlišením 1280 × 800 pixelů, který můžete ovládat pomocí prstů nebo stylusu (měkkého pera).

Co se týče specifikací, výrobce byl v tomto případě na informace skoupý, ale uvnitř vystavovaného prototypu pracoval nízkoenergetický procesor Core i5 ULV s TDP (thermal-design power) pouze 17 wattů.

Přístroj byl také vybaven 4 GB DDR3 operační paměti, solid-state diskem v kapacitě 256 GB, dvěma porty USB 2.0, výstupem HMI a čtečkou paměťových karet. Samozřejmostí byla WiFi 802.11 b/g/n a Gigabitový Ethernet.

Tohle vše je uloženo v šasi o celkové hmotnosti 1,9 kilogramu. O koncové ceně a dostupnosti se nic neví. Může se klidně také stát, že se Portégé M930 do sériové výroby nikdy nedostane.

CES: Toshiba představila počítač Portégé M930
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama