na-half-life-3-nepracujeme-poprelo-spekulace-valve
Novinka Na Half-Life 3 nepracujeme, popřelo spekulace Valve

Na Half-Life 3 nepracujeme, popřelo spekulace Valve

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 1. 2012 13:15 18

Spekulací a zaručeně pravých informací o třetím dílu série Half-Life koluje internetem nespočet. Vše je bohužel pouze ultimátní trolling a mučení fanoušků.

Reklama

Prakticky celá komunita kolem herní série Half-Life propadla v nadšení poté, co se na webu objevil obrázek jednoho ze zaměstnanců herního studia Valve, který měl na sobě třiko s logem Half-Life a číslovkou tři.

Na Twitteru o tom informoval producent herního studia Uber Entertainment, Chandana Ekanayak, který tak zřejmě nechtěně pomohl roztočit další spirálu spekulací o tom, jestli se na třetím dílu náhodou opravdu nepracuje.

Nepřehlédněte:

Vývojář Valve měl na sobe Half-Life 3 tričko

Valve mlčelo. Až koncem měsíce se k celé záležitosti na webu Gamerant vyjádřil Chet Faliszek. Podle něj se za poslední měsíc objevilo tolik hloupých spekulací, že prostě musel reagovat.

„Valve na pokračování oblíbené série momentálně nepracuje, takže nemohlo dojít ani k žádnému úniku informací. Vše byl pouze ultimátní trolling a kruté mučení fanoušků,“ uvedl.

Faliszek narážel hlavně na ono tričko a především na vyjádření jednoho dabéra, který tvrdil, že v listopadu a prosinci nahrál hodiny dialogů pro Half-Life: Episode 3. Ach ty spekulace…

Na Half-Life 3 nepracujeme, popřelo spekulace Valve
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Gamerant

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama