htc-udajne-chysta-novy-facebook-telefon
Novinka HTC údajně chystá nový Facebook telefon

HTC údajně chystá nový Facebook telefon

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 11. 2011 12:15 7

Každý chytrý telefon podporuje připojení na sociální sítě, některé mobily jsou ale pro jejich používání přímo stvořeny. To by měl být případ i zařízení s kódovým označením Buffy.

Reklama

Sociální sítě jsou fenomén, který nedá řadě lidem spát. Zvláště pak služba Facebook patří mezi ty, o kterých slýcháme prakticky nepřetržitě. A není tak divu, že po webu znovu kolují informace o tom, že Facebook připravuje vlastní speciální mobil.

Nepřehlédněte:

Facebook čelí nebezpečnému spamu. Anonymous útok vehementně popírají

Vyvíjen je údajně ve spolupráci s tchajwanskou společností HTC a vedoucím projektu, který je teprve v první fázi, se stal Bret Taylor. Informuje o tom technologický server All Things Digital.

Smartphone má kódový název Buffy, přičemž by se mělo údajně jednat o zařízení postavené na platformě Google Android, což je docela překvapivé vzhledem k úzké spolupráci Facebooku s Microsoftem.

Za předvoj skutečného Facebook zařízení lze považovat dvojici mobilů HTC Salsa a ChaCha, které se od zbytku telefonů na trhu odlišují speciálním tlačítkem pro rychlý přístup na sociální síť.

Uživatelé ovšem tuhle exotiku s díky přešli. Prodeje nebyly dobré a o těchto zařízeních se prakticky přestalo hovořit v okamžiku, kdy byly uvedeny na trh.

HTC údajně chystá nový Facebook telefon
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: ATD

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama