modern-warfare-3-nebo-battlefield-3-rozhodnete-co-je-lepsi-anketa
Novinka Modern Warfare 3 nebo Battlefield 3? Rozhodněte, co je lepší [anketa]

Modern Warfare 3 nebo Battlefield 3? Rozhodněte, co je lepší [anketa]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 11. 2011 14:45 40

Po mánii, kterou mezi hráči vyvolalo uvedení stříleček Battlefield 3 a Modern Warfare 3, je načase rozhodnout, která ze nich je lepší.

Reklama

Dva nesmiřitelné tábory, mezi kterými si rozumný člověk jen těžko hledal místo. Souboj mezi příznivci Battlefieldu 3 a Modern Warfare 3 nabyl krátce před uvedením na trh obludných rozměrů. Pokud jste se do diskuze dvou znesvářených táborů omylem připletli, to nejlepší co vás potkalo bylo, že jste dostali virtuálním kamenem přímo mezi oči.

Onu nenávist paradoxně přiživovala i samotná herní vydavatelství. Vzpomeňme na slova šéfa EA Johna Riccitella, který prohlásil, že si přeje, aby série COD vyhnila zevnitř. To bylo samozřejmě vodou na mlýn notorickým flamerům a trollům.

Obě hry jsou dnes po měsících příprav konečně v prodeji. Battlefield 3 byl uveden 25. října, Call of Duty: Modern Warfare 3 nedlouho poté – 7. listopadu. A v diskuzích pod články je dusno jako nikdy předtím.

V dnešní anketě chceme vědět, zda se vám více líbí nové Call of Duty nebo Battlefield 3? Upřednostňujete raději skvělý singleplayer v Modern Warfare 3 (ne, multiplayer je v novém dílu opravdu mrtvý), nebo si naopak nemůžete vynachválit povedenou grafiku a zničitelnost prostředí v Battlefieldu 3?

Hlasujte na titulní straně v pravém sloupci. Své hodnocení nezapomeňte dále rozvést v diskuzi pod článkem.

Modern Warfare 3 nebo Battlefield 3? Rozhodněte, co je lepší [anketa]
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama