verzo-kinzo-cesky-smartphone-s-androidem-je-v-prodeji
Novinka Verzo Kinzo: Český smartphone s Androidem je v prodeji

Verzo Kinzo: Český smartphone s Androidem je v prodeji

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

13. 11. 2011 09:00 21

Přes několika měsíci jsme vás informovali o chystaném českém telefonu s Androidem. Doba pokročila a opravdu nezůstalo jen u plánování - Kinzo je na trhu! Nabízí slušnou výbavu a vynikat bude především úzkou spoluprácí s komunitou, která ovlivní budoucí vývoj prostředí tohoto zařízení.

Reklama

Málokdo tomu věřil, ale už je to realita. Český výrobce na přeplněný trh se smartphony vypouští další zařízení, které se bude snažit získat zákazníka. Novinka s názvem Verzo Kinzo se nesnaží být tím nejvýkonnějším, nejtenčím apod., ale spoléhá na kvalitní servis a dobrou komunikaci se zákazníkem. Netradiční má být i přístup k inovacím, kdy uživatelé pomocí aplikace v mobilu zasílají výrobci návrhy a ostatní členové komunity o nich mohou hlasovat.

Na trh brzy dorazí Verzo Kinzo: Androidí smartphone od českého výrobce!

Verzo Kinzo: Český smartphone s Androidem je v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Verzo Kinzo se pochlubí originálním designem, za kterým stojí české studio Novague. Originální má být i UI zařízení, od kterého si výrobce slibuje efektivnější práci a využívání systému Android. Ten byl bohužel použit ve verzi 2.2, ale je pravděpodobné, že se dočkáme aktualizací. Oproti srpnu, kdy jsme o telefonu mluvili poprvé už dnes víme detailní specifikaci - zařízení nabídne 4.3" TFT displej s rozlišením 800x480 obrazových bodů, uvnitř tiká procesor TI OMAP 3630 na frekvenci 1 GHz a tomu kontruje 512MB RAM. Zařízení nabídne po vzoru většiny smartphonů dvě kamery 5MPx zadní a 0.3MPx přední, GPS modul, WiFi, Bluetooth 2.1, 3G, microSD slot a připojení pomocí konektoru microUSB.

Verzo Kinzo: Český smartphone s Androidem je v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Bohaté je i příslušenství, kde výrobce nešetřil a k zařízení v balení dodává sluchátka, kožený obal, maličkou nabíječku, nabíječku do auta z leštěné oceli, paměťovou microSD kartu - 8 GB, USB kabel, ochrannou fólii na displej v lesklém i matném provedení a mapy celé EU zdarma. Nechybí ani držák do auta.

Verzo Kinzo: Český smartphone s Androidem je v prodeji
i Zdroj: PCTuning.cz

Verzo Kinzo má ve svém eshopu např. Alza a to za celkem vysokých 10 500 Kč. Uvidíme jak se bude v nemalé konkurenci novince dařit a kam bude pokračovat další vývoj. Co na Verzo Kinzo říkáte vy, pořídili byste si ho?

Zdroj: Verzo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama