ocz-uvadi-zt-kvalitni-modularni-zdroje-za-slusnou-cenu
Novinka OCZ uvádí ZT, kvalitní modulární zdroje za slušnou cenu

OCZ uvádí ZT, kvalitní modulární zdroje za slušnou cenu

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

21. 10. 2011 09:00 1

Nové zdroje od OCZ budou lákat na modulární kabeláž pro zlepšení průtoku vzduchu skříní a slušné ceny. Vhodné jsou i pro hráče.

Reklama

Přední výrobce výkonných SSD disků, OCZ Technology Group, přichází s další žadou svých napájecích zdrojů. Nedávno jsme vás informovali, že „OCZ uvádí kvalitní zdroje řady ZX s certifikací 80 Plus Gold“, se zaměřením  na ty, kteří jsou ochotni řádně zaplatit za pořádnou kvalitu. Další novinka z porfolia výrobce se bude snažit zaujmou především nižší cenou, modulární kabeláží a jak tomu u zdrojů OCZ bývá i kvalitním zpracováním.

OCZ uvádí ZT, kvalitní modulární zdroje za slušnou cenu
i Zdroj: PCTuning.cz

"Nové zdroje řady ZT jsou navrženy za využití kvalitních komponent a nabídnou bohaté funkce, včetně plně modulárního designu pro snadnou konfiguraci a vynikající proudění vzduchu ve stolních počítačích," řekl Steve Lee, generální ředitel divize napájecích zdrojů OCZ Technology Group. "Série napájecích zdrojů ZT přináší čistý a efektivní výkon s přizpůsobivou modulární kabeláží a to vše za bezkonkurenční cenu, takže je ideální volbou pro běžné spotřebitele."

OCZ uvádí ZT, kvalitní modulární zdroje za slušnou cenu
i Zdroj: PCTuning.cz

100% modulační kabeláž, díky které se výrazně zlepší průtok vzduchu počítačovou skříní, je nepochybně jedním z hlavních taháků novinky. O chlazení PSU se stará 140mm ventilátor, podle slov výrobce navržený pro minimální hlučnost. Slušná je i účinnost 85 % potvrzená certifikací 80-Plus Bronze.

Zdroje série OCZ ZT budou k dispozici v 550W, 650W a 750W variantách a nepochybně potěší i pětiletá záruka. Doporučená cena zdrojů je slušných 99,99 dolarů (cca 1700 Kč), 109,99 dolarů, a 119,99 dolarů (cca 2 000 Kč).

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama