viewsonic-viewpad-7e-mensi-tablet-s-androidem-pro-smartphony
Novinka ViewSonic ViewPad 7e: menší tablet s Androidem pro smartphony

ViewSonic ViewPad 7e: menší tablet s Androidem pro smartphony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 10. 2011 10:00

Zařízení pohání Android jen ve verzi 2.3 Gingerbread. Osobně bychom upřednostnili pro tablety optimalizovaný Honeycomb, ale třeba výrobce ví, co dělá.

Reklama

V Evropě byl zahájen předprodej tabletu ViewSonic ViewPad 7e. Dle dostupných informací jde o přístroj v bílé barvě s operačním systémem Android 2.3 Gingerbread a grafickou nadstavbou SPB Shell 3D. Tu, jak víte, si lze stáhnout běžně z Android Marketu. Doporučená koncová cena ViewPadu 7e začíná na 179 euro.

Displej má velikost 7“ a je schopný zobrazit 800 × 600 pixelů. Ovládat ho lze pomocí prstů, nebo dotykového pera (stylusu). Uvnitř zařízení se nachází jednojádrové SoC s nominálním taktem 1 GHz. Výhodou je poté slot pro karty typu micro SD.

RAM má velikost 512 MB, vnitřní paměť nedostatečné 4 GB. Samozřejmostí je přítomnost modulu WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth, akcelerometru, či senzoru okolního světla. Zadní fotoaparát se chlubí rozlišením 3 Mpx, přední snímač pro videohovory běžným VGA.

Osobní názor: Jde o další z řady nezajímavých tabletů s operačním systémem určeným hlavně pro smartphony. V době nástupu HoneyComb tabletů a iPadu postrádá nákup tohoto, byť relativně levného, zařízení jakýkoliv smysl.

ViewSonic ViewPad 7e: menší tablet s Androidem pro smartphony
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama