apple-prodal-za-tri-dny-vice-nez-4-miliony-iphonu-4s
Apple Novinka Apple prodal za tři dny více než 4 miliony iPhonů 4S

Apple prodal za tři dny více než 4 miliony iPhonů 4S

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 10. 2011 18:15 19

Firma z Cupertina prodala během krátké doby rekordní počet kusů nového nového modelu iPhone 4S. Analytici přitom očekávali prodej dvou až tří milionů přístrojů.

Reklama

Apple dnes oznámil, že během prvních tří dnů prodal více než čtyři miliony iPhonů 4S. Informoval o tom ve své tiskové zprávě. Kromě toho dále zmínil, že již bylo aktualizováno přes 25 milionů zařízení na novou verzi operačního systému iOS 5. Službu iCloud po pěti dnech využívá 20 milionů uživatelů.

Nový model je momentálně k dostání v sedmi zemích světa. V dalších dvaadvaceti včetně České republiky se začne prodávat 28. října. Do konce roku bude dostupný ve více než sedmdesáti zemích.

„iPhone 4S má za sebou výborný start s více než čtyřmi miliony prodaných přístrojů za první víkend – nejvíce v historii mobilů a dvojnásobek toho, kolik se za první tři dny prodalo iPhonů 4,“ napsal viceprezident marketingu Philip Schiller a pokračoval: „iPhone 4S se stal hitem na celém světě a spolu s iOS 5 a službou iCloud je to nejlepší iPhone vůbec.“

Apple prodal za tři dny více než 4 miliony iPhonů 4S
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Apple

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama