spravujte-svuj-bankovni-ucet-mavnutim-ruky-diky-kinectu-video
Software Novinka Spravujte svůj bankovní účet mávnutím ruky, díky Kinectu! [video]

Spravujte svůj bankovní účet mávnutím ruky, díky Kinectu! [video]

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

18. 10. 2011 09:00 2

Stačí mávnout a peníze doslova létají. Netradiční software pro Kinect nám umožní ovládat bankovního klienta pomocí pohybů.

Reklama

Stojíte před televizí, provádíte nejrůznější pohyby a před sebou vidíte aktuální bankovní informace. Mávnete jednou a ihned se zobrazí aktuální kurzy měn, mávnete znovu a zobrazit se může třeba vývoj ceny akcií, stav vašeho účtu, nebo další aktuálně načtené informace. Alespoň tak si představují budoucnost ve společnosti Etronika, jež za novou aplikací pro Kinect stojí.

Spravujte svůj bankovní účet mávnutím ruky, díky Kinectu! [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový hack Kinectu od litevské společnosti Etronika přináší pohyb do jinak nudných bankovních aplikací. Z pohodlí obývacího pokoje si tak můžeme užít netradiční způsob, jak sledovat své finance. Jediné co musíme udělat, je stát před televizorem a jakýmsi tleskáním a máváním ruky ovládat otáčivé menu. "Spousta bankovních aplikací je plná nudných keců," řekl na plná ústa CEO Etroniky Kestutis Gardziulis. "S naším softwarem můžete sedět doma na pohovce, pít pivo, a přitom pracovat s bankovním účtem..."

Na závěr nepřehlédněte video, ve kterém je ovládání aplikace podrobně demonstrováno. Takové zlověstné mávnutí pěstí na případný propad ceny akcií nyní dostává nový rozměr. Vtipný je i konec videa, který by mohl některé zájemce s domácími mazlíčky poněkud odradit, a to i přesto, že by se nic podobného stát nemělo.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama