aerocool-ukazal-pocitacove-skrine-strike-x-gt-a-strike-x-st
Novinka Aerocool ukázal počítačové skříně Strike-X GT a Strike-X ST

Aerocool ukázal počítačové skříně Strike-X GT a Strike-X ST

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 10. 2011 10:30 6

Známý výrobce se připravuje na prodej dvou nových počítačových skříní Strike-X GT a Strike-X ST. Obě jsou prý zaměřeny na nadšence a hráče počítačových her.

Reklama

První model je formátu mid-tower, přičemž má rozměry 465 × 190 × 490 mm. Podporuje základní desky typu micro ATX a ATX. Oblast vyhrazená konektorům obsahuje jeden port USB 3.0, tři porty USB 2.0 a audiokonektory.

Instalovat lze do tří odhalených 5,25“ pozic a do šesti 3,5“ interních klecí, aniž byste museli použít šroubovák. Vzadu nahoře lze vidět dvě průchodky pro hadice vodního chlazení. O cirkulaci vzduchu se stará pár 120mm ventilátorů s LED – jeden je umístěn vpředu, druhý vzadu, kde vyhání teplý vzduch ven ze skříně. Oba se za minutu otočí 1200krát.

Druhý model přichází také v rudočerné kombinaci barev. Jeho rozměry jsou 635 × 230 × 700 mm. Ovládací prvky najdete v přední části nahoře. K dispozici jsou dva porty USB 3.0 a USB 2.0, tlačítka power a reset a audiokonektory.

V přední části má čtyři externí 5,25“ pozice. Dovnitř se vměstná až deset 3,5“ pevných disků nebo SSD (solid-state disků). Kompatibilita je zajištěna se základními deskami formátu micro ATX, ATX, E-ATX, XL-ATX a HPTX-ATX.

V našich obchodech se skříně budou prodávat za přibližně 1600 a 5300 korun včetně DPH.

Aerocool ukázal počítačové skříně Strike-X GT a Strike-X ST
i Zdroj: PCTuning.cz
Aerocool ukázal počítačové skříně Strike-X GT a Strike-X ST
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama