htc-titan-a-htc-radar-s-windows-phone-7-5-se-jiz-prodavaji
Novinka HTC Titan a HTC Radar s Windows Phone 7.5 se již prodávají

HTC Titan a HTC Radar s Windows Phone 7.5 se již prodávají

Mirek Kočí

Mirek Kočí

12. 10. 2011 09:45 6

V České republice byl právě zahájen prodej dvou nových telefonů se systémem Windows Phone 7.5. Zatímco Titan patří k největším zařízením na trhu, Radar láká na kompaktní rozměry a cenu pod 10 tisíc korun.

Reklama

HTC uvedlo na český trh dva nové smartphony se systémem Windows Phone 7.5 (Mango). Modely Titan a Radar nabízí kromě kompletní české lokalizace systému i dostatečně výkonný hardware a slušnou cenu (platí zejména v případě Radaru).

Nepřehlédněte:

Návod: Jak donutit Windows Phone 7 telefon k aktualizaci na Mango

Titan je opravdovým obrem, který si svohe jména bezesporu zaslouží. Má veliký displej s úhlopříčkou 4,7“, tudíž zaujme hlavně příznivce multimédií, či internetu. V jeho nitru tepe jednojádrový procesor na taktu 1,5 GHz. Videa a fotografie lze pořizovat skrze snímač s rozlišením 8 Mpx, kterému v horších světelných podmínkách pomáhá dvojice LED. Vepředu je 1,3Mpx kamerka pro videohovory.

Radar je vyroben z jednoho kusu hliníku a je stejně jako Titan osazen SLCD displejem. Jde o menší zařízení, designově velice podobné modelu Trophy. Odovídají tomu i rozměry 61,5 × 10,9 × 120,5 mm a hmotnost 137 gramů. Koneckonců i úhlopříčka je plus mínus autobus stejná 3,7“ (Trophy 3,8“).

Doporučená koncová cena nových telefonů je stanovena na 9 300 a 15 000 korun.

HTC Titan a HTC Radar s Windows Phone 7.5 se již prodávají
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama