galaxy-tab-7-0-plus-bude-stat-12-199-korun-je-to-hodne-nebo-tak-akorat
Novinka Galaxy Tab 7.0 Plus bude stát 12 199 korun. Je to hodně, nebo tak akorát?

Galaxy Tab 7.0 Plus bude stát 12 199 korun. Je to hodně, nebo tak akorát?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

10. 10. 2011 11:30 12

Malý tablet se sedmipalcovým displejem bude v prodeji od poloviny listopadu. Výrobce sliboval cenu tak akorát. Nám se ale zdá příliš vysoká.

Reklama

O nejmenším tabletu z rodiny Galaxy od Samsungu jsme vás informovali počátkem minulého týdne. Galaxy Tab 7.0 Plus nabídne 7“ displej s rozlišením 1024 × 600 bodů a poběží na operačním systému Android 3.2 Honeycomb.

Kromě slušného hardwaru (kompletní výčet všeho důležitého naleznete ve starší zprávě: Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus: malý tablet s bohatou výbavou), bude k jeho přednostem patřit i cena.

České zastoupení jihokorejského výrobce koncem týdne oznámilo, že tablet bude na našem trhu dostupný od poloviny listopadu, kde se bude prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 12 199 korun. Upřímně jsme ale čekali nižší částku. Přístroji by slušela cenovka někde okolo 10 tisíc.

iPad 2 se dnes dá pořídit za přibližně 11 tisíc korun a tak je zřejmé, že to nejmenší Galaxy Tab nebude mít úplně jednoduché. Kdy už výrobci konečně pochopí, že Applu musí konkurovat hlavně cenou.

Nedávno to potvrdil výprodej Touchpadu od HP, ale také předobjednávky na Kindle Fire. Amazon minulý týden oznámil, že reviduje předobjednávky na více než 254 tisíc tabletů. Jak je vidět, ono to jde, ale cena musí značně redukována.

Galaxy Tab 7.0 Plus bude stát 12 199 korun. Je to hodně, nebo tak akorát?
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama