progameri-si-to-mezi-sebou-znovu-rozdali-v-call-of-duty-2
Novinka Progameři si to mezi sebou znovu rozdali v Call of Duty 2

Progameři si to mezi sebou znovu rozdali v Call of Duty 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

7. 10. 2011 07:30 4

Do pražské herny Battlezone se sjely přední české týmy v již legendární akční střílečce Call of Duty 2. Konalo se zde totiž již šesté pokračování oblíbené akce Big Shock! Call of Duty 2 LAN!

Reklama

Druhý díl válečné série Call of Duty vyšel již v roce 2005, i přes novější díly si však stále drží svojí početnou komunitu, která je vděčná za každý uspořádaný turnaj. Do šesté Big Shock! Call of Duty 2 LAN se tentokrát přihlásilo čtrnáct pětičlenných týmů, které se do našeho hlavního města vydaly bojovat o lákavé ceny.

Přihlášené týmy byly rozděleny do čtyř skupin, dvou po čtyřech a dvou po třech týmech. Z každé z nich do vyřazovací fáze postupovala dvojice nejlepších. Jediný zahraniční tým v podobě maďarských WiLD neměl s postupem ze základní skupiny žádný problém. Stejným stylem se podařilo postoupit také českým Prismatic.

Ve vyřazovací fázi, play-off hraného stylem kdo prohraje vypadává, nás ovšem hned na úvod čekalo několik překvapení překvapení. Přes eSubu totiž nedokázala projít skvěle rozjetá maďarská sestava, která se tak s turnajem musela poměrně včasně rozloučit. Stejný osud potkal také druhý tým s plným počtem bodů ze základních skupin, Prismatic.

Progameři si to mezi sebou znovu rozdali v Call of Duty 2
i Zdroj: PCTuning.cz
Progameři si to mezi sebou znovu rozdali v Call of Duty 2
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Dalším velkým překvapením bylo vyřazení sekce hrající pod barvami nejstarší české multiherní organizace NecroRaisers. Do finále se nakonec dostal přemožitel Maďarů, eSuba, která se o první místo utkala se sekcí z Beasts.

Lepší mušku a pevnější nervy nakonec předvedli hráči eSuby, kteří si se svým soupeřem v napínavém finále dokázali poradit 13:10. Ze zápasu o třetí místo odcházela vítězně sestava sixty9, která si poměrně jednoznačně poradila se soupeřem z BloodyArmy.

Výsledky Big Shock! Call of Duty 2 LAN #6:

  • 1. místo: eSuba
  • 2. místo: Beasts
  • 3. místo: sixty9

Progameři si to mezi sebou znovu rozdali v Call of Duty 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Hráči se po celou dobu turnaje mohli těšit z energetických nápojů Big Shock!, které je udržovaly ve střehu a napomáhaly jim tak k lepším výkonům.

I přes stáří druhého dílu Call of Duty komunita této hry dokázala, že je v našich vodách stále velmi populární. Hráči se tak budou moci těšit na další online i offline turnaje.

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama