android-4-0-ice-cream-sandwich-odhalen-video
Apple Novinka Android 4.0 Ice Cream Sandwich odhalen [video]

Android 4.0 Ice Cream Sandwich odhalen [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 10. 2011 09:30 24

Na webu se objevilo video zachycující připravovaný Android 4.0, který má sjednotit verze pro mobilní telefony a tablety.

Reklama

Zatímco příští týden a dny poté budou patřit Applu a jeho iPhonu 5, listopad se ponese ve znamení očekávané aktualizace Android 4.0 Ice Cream Sandwich (ICS). Ta má sjednotit dnes rozdělené verze pro tablety a chytré telefony do jedné vývojové větve.

Jak se blíží termín představení, začínají na veřejnost prosakovat různé informace. Ta poslední, což je mimochodem video, které se v týdnu objevilo na Engadget, je ale těžko uvěřitelná.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich odhalen [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

Jako informuje americký server, jeden mladík si na eBay objednal smartphone Samsung Nexus S. Když telefon dorazil a on jej doma zapnul, tak překvapivě zjistil, že na něj nečeká oficiální verze Androidu 2.3.6, nýbrž nová, dosud nepředstavená vývojová verze Ice Cream Sandwich. V záložce „O telefonu“ je možné zahlédnout, že jde o build IRK48 s kernelem 3.0.1.

Samozřejmě se může jednat o upravenou verzi současného Androidu, nicméně Google už údajně telefon na dálku uzamkl a vymazal. Důležité však je, že mladík předtím, než se tak stalo, stihl natočit krátké video. Autenticitu, resp. to, že jde skutečně o nadcházející verzi Androidu, nedlouho poté potvrdili i někteří vývojáři.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama