stahujte-otevrenou-betu-battlefieldu-3
Novinka Stahujte otevřenou betu Battlefieldu 3

Stahujte otevřenou betu Battlefieldu 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 9. 2011 13:30 56

Je nejvyšší čas, abyste procesor přetočili na maximum a aktualizovali ovladače vaší grafiky. Beta Battlefieldu 3 klepe na dveře!

Reklama

Dnes je den D pro všechny fanoušky válečné série Battlefield. Před okamžikem byla spuštěna tolik očekávaná otevřená betaverze Battlefieldu 3, do níž se může zapojit každý.

Hraje se v modu Rush na mapě Operation Metro, která nás zavede do Paříže. Čekat na vás budou vybombardované stanice metra, stejně jako živé ulice přímo v centru francouzské metropole.

Minimální hardwarové požadavky: operační systém Windows Vista, dvoujádrový procesor (Core 2 Duo 2,4 GHz nebo Athlon X2 2,7 GHz), 2 GB RAM, 20 GB volného místa na HDD, DirectX 10 kompatibilní grafická karta s 512 MB VRAM (ATI Radeon 3870 a lepší / Geforce 8800 GT a lepší).

Nezapomeňte aktualizovat ovladače vaší grafické karty: 

Stahujte otevřenou betu Battlefieldu 3
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro stažení betaverze využijte oficiálních stránek EA. Nezapomeňte na Origin (stáhnout zde, ~50 MB), přes něj také betu stáhnete (viz. screen). Pokud jste se těšili, že statistiky z betaverze půjdou přetáhnout do plné hry, tak máte smůlu. Vývojáři se nechali slyšet, že potřebují systém hodnocení ještě doladit.

Konec bety je naplánován na 10. října. Pro úplnost dodejme, že Battlefield 3 vyjde 28. října tohoto roku na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

Stahujte otevřenou betu Battlefieldu 3
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: EA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama