firefox-7-snizte-spotrebu-operacni-pameti-o-30-procent
Novinka Firefox 7: snižte spotřebu operační paměti o 30 procent

Firefox 7: snižte spotřebu operační paměti o 30 procent

Mirek Kočí

Mirek Kočí

28. 9. 2011 10:15 11

Mezi hlavní novinky nové verze patří snížení nároků na operační paměť. Běžně o 20-30 procent, ve výjimečných případech dokonce o 50 procent.

Reklama

Ke stažení je nyní Firefox 7, který přináší několik zajímavých novinek, hlavně však vylepšenou správu paměti, což poznáte na vlastní kůži. Nová verze má podle Mozilly u webových aplikací, které hojně využívají JavaScript, potřebovat o 20-30 procent méně paměti, ve výjimečných případech dokonce až o 50 procent.

Vývojáři také zapracovali na hardwarové akceleraci, další změnou je automatické skrývání protokolu HTTP v adresním řádku prohlížeče. Úprav se též dostalo synchronizaci hesel a záložek. Firefox 7 nyní umožňuje i odesílání statistických dat přímo do Mozilly.

Nepřehlédněte:

Firefox 6 je venku! Stáhněte si prohlížeč dva dny před oficiálním uvedením

Prohlížeč přichází s vylepšenou podporou pro MathML a nově podporuje Web Timing a text-overflow: ellipsis. WebSocket protokol byl aktualizovaný na verzi 8.

Vývojářský tým IE z Microsoftu svému soupeři znovu poslal tradiční dortík s věnováním: „Gratulujeme k vydání! S láskou, tým IE“. Pro stažení Firefoxu 7 klikněte sem.

 Firefox 7: snižte spotřebu operační paměti o 30 procent
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: 1 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama