samsung-omnia-w-super-amoled-a-mango-v-akci
Novinka Samsung Omnia W: Super AMOLED a Mango v akci

Samsung Omnia W: Super AMOLED a Mango v akci

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 9. 2011 11:45 7

Nástupce populární Omnie 7 se zařazuje mezi nové telefony s operačním systémem Windows Phone 7.5. Do vínku dostal rychlejší procesor a kvalitní displej s výbornými pozorovacími úhly.

Reklama

Samsung se pochlubil svým novým smartphonem s operačním systémem Windows Phone 7.5 (Mango). Jde konkrétně o model Omnia W, nástupce populární Omnie 7, který měří 116 × 58,8 × 10,9 mm a má hmotnost 115,3 gramů.

Omnia W dostala do vínku jednojádrový procesor s frekvencí 1,4 GHz. Vnitřní paměť má velikost 8 GB, bez možnosti rozšíření pomocí paměťových karet, snad se v budoucnu dočkáme i 16GB modelu. Displej je znovu vyroben technologií Super AMOLED, tentokrát má ale úhlopříčku 3,7“. Rozlišení je opět WVGA 800 × 480 pixelů.

Zadní fotoaparát disponuje 5 Mpx a je doplněn o jednu přisvětlovací LED. Operační paměť RAM je zastoupena 512 MB. Telefon pohání baterie s kapacitou 1500 mAh. Na závěr bychom měli ještě vypíchnout předinstalovaný nástroj pro editaci fotek Photogram nebo informační hub Now. Přístroj se v české republice začne prodávat koncem listopadu za doporučenou koncovou cenu 8 899 Kč včetně DPH.

Samsung Omnia W: Super AMOLED a Mango v akci
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: WMP

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama