anketa-jaky-herni-zanr-mate-radi
Novinka Anketa: Jaký herní žánr máte rádi?

Anketa: Jaký herní žánr máte rádi?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2011 14:30 20

Patříte k příznivcům FPS her, kde kulky sviští kolem uší a vy máte plné ruce práce, abyste se útočníkům ubránili, nebo hrajete nejraději strategie a bojovky? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama

V dnešní anketě se nebudeme zabývat výkonnými CPU, grafikami s více jádry, taktováním a ani dalším hardwarem. Zajímá nás, jaký herní žánr máte rádi, zkrátka jaké hry rádi hrajete.

Zatímco někteří z vás možná tráví mladí u MMOPRG (jednoho takového máme v redakci ,-), jiní věnují svůj čas multiplayerovým bitvám v Call of Duty nebo Battlefieldu. Těmto uživatelům nejspíše udělá radost čtvrteční start veřejné betaverze Battlefieldu 3 – čtěte:

Beta Battlefieldu 3 startuje 29. září + HW požadavky

.

Při dlouhých zimních večerech, kdy člověk nemá moc co dělat, přijdou vhod i turnaje ve Fifě nebo Pro Evolution Socceru. Nebo patříte ke skupině, která je závislá na FarmVille?

Nezapomínejme ani na klasické bojovky jako je Street Fighter, Mortal Kombat nebo Tekken, kde proti sobě stojí dvě postavy, vy ovládáte jednu a NPC nebo kamarád druhou.

Takže se vás ptáme, jaký žánr her preferujete? Jsou to FPS hry, nebo snad strategie à la Starcraft II či něco úplně jiného? Hlasujte na titulní straně magazínu v jeho pravé části. Podívat na výsledky se můžete zde.

Anketa: Jaký herní žánr máte rádi?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama