samsung-prodal-10-milionu-kusu-telefonu-galaxy-s-ii
Apple Novinka Samsung prodal 10 milionů kusů telefonu Galaxy S II

Samsung prodal 10 milionů kusů telefonu Galaxy S II

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 9. 2011 13:15 23

Jeden z nejvýkonnějších smartphonů současnosti dosáhl velkého milníku. Za šest měsíců se ho prodalo už přes 10 milionů kusů.

Reklama

Samsung včera upřesnil, že prodal již přes 10 milionů jednotek smartphonu Galaxy S II. V České republice se telefon prodává od druhé poloviny května, na domácí půdě v Jižní Koreji ho bylo možné zakoupit od 24. dubna. Překonal tím v rychlosti prodeje i svého předchůdce Galaxy S

Nepřehlédněte:

Samsung prodal pět milionů telefonů Galaxy S II

Galaxy S II je nejlépe prodávaným smartphonem v nabídce korejského výrobce a zároveň i nejprodávanějším zařízením s Androidem za rok 2011. Nejvíce si jej kupovali lidé v Jižní Koreji, kde Samsung udal 3,6 milionu kusů. Následovala Evropa s 3,4 miliony kusů. V dalších asijských zemích se prodalo 2,3 mil. kusů.

Na iPhone 4 to ale zatím nestačí. Apple prodal jen za poslední třetí čtvrtletí přes 20 milionů iPhonů. Samsungu ale určitě pomůže lukrativní americký trh, kde se jeho vlajková loď zatím neprodává.

Na závěr si nemůžeme nerýpnout. Doufáme, že jde o skutečná čísla a ne o objem dodaný prodejcům. Pamatujete jak Samsung všechny mystifikoval v případě tabletu Galaxy Tab? ,-)

Samsung prodal 10 milionů kusů telefonu Galaxy S II
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Eurodroid

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama