cesti-prodejci-jiz-berou-predobjednavky-na-iphone-5-cenu-odhadli-na-20-tisic
Apple Novinka Čeští prodejci již berou předobjednávky na iPhone 5. Cenu odhadli na 20 tisíc

Čeští prodejci již berou předobjednávky na iPhone 5. Cenu odhadli na 20 tisíc

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 9. 2011 13:10 25

Asi není mobilního telefonu, o kterém by se v poslední době tolik hovořilo. iPhone 5 je za dvěřmi, informací o něm je ale pomálu.

Reklama

Tuzemští prodejci o iPhonu 5 stejně jako všichni ostatní neví zhola nic, nicméně to jim nebrání v tom, aby na něj brali předběžné předobjednávky. Cena se nyní pohybuje na úrovni necelých 20 000 korun. Jako vůbec první s touto možností přispěchal Mironet.

Cenovka 21 990 korun se ale nejspíše zdála nadsazená i skalním příznivcům Apple a tak byl neexistující přístroj za několik dnů zlevněn na 19 990 korun. Tuto cenu dnes vesměs kopírují i konkurenční prodejci.

Nepřehlédněte:

Apple představí iPhone páté generace v úterý 4. října

Doposud přitom není jasné, jako bude iPhone 5 vypadat a ani to, v jakých verzích se objeví. 64GB modelu se pravděpodobně dočkáme až s příchodem šesté generace. Na trh se letos zřejmě dostane telefon pouze s 16GB a 32GB pamětí.

Zatímco Mironet počítá s prodejem přístrojů ze zahraničí, a to kvůli tomu, aby své zákazníky uspokojil jako první, tak Alza.cz počítá s prodejem přístrojů určených pro náš trh. Naznačuje to alespoň popisek na jejich stránkách. Nezávaznou předobjednávku ale umožňuje i prodejce Bscom. Oficiální obchod Applu, kde od 19. září mohou nakupovat i čeští zákazníci, zatím mlčí.

O nadcházející generaci telefonu se toho opravdu moc neví. Domněnky a spekulace nelze brát za bernou minci. Podle jedněch bude na trh uveden pouze jeden model, druzí naopak naznačují, že do prodeje půjdou telefony rovnou dva.

Deník LA Times ve středu napsal, že bývalý americký viceprezident Al Gore, který je mimo jiné i členem správní rady Applu, v souvislosti s chystanou konferencí hovořil o iPhonech, což značí, že budou skutečně uvedeny dva modely. No, nechejme se překvapit.

Čeští prodejci již berou předobjednávky na iPhone 5. Cenu odhadli na 20 tisíc
i Zdroj: PCTuning.cz
Čeští prodejci již berou předobjednávky na iPhone 5. Cenu odhadli na 20 tisíc
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama