tablet-asus-eee-pad-slider-transformer-s-qwerty-klavesnici-dorazi-jiz-brzy
Novinka Tablet ASUS Eee Pad Slider: Transformer s QWERTY klávesnicí dorazí již brzy

Tablet ASUS Eee Pad Slider: Transformer s QWERTY klávesnicí dorazí již brzy

Lukáš Voříšek

Lukáš Voříšek

15. 8. 2011 06:00 3

V Asusu nezahálí a další Androidí tablet podle všeho přijde na trh již v září. Víme co bude skrývat uvnitř.

Reklama

ASUS Eee Pad Transformer se rychle stal nejprodávanějším tabletem s operačním systémem Google Android, což nenechalo tchajwanského výrobce chladným. Produkt Slider byl avizován již dlouho, ale až teď jsme se konečně přiblížili k oficiálnímu vydání a potvrzení konfigurace, která je podle očekávání téměř totožná se zmiňovaným bratříčkem.

Tablet ASUS Eee Pad Slider: Transformer s QWERTY klávesnicí dorazí již brzy
i Zdroj: PCTuning.cz

Podobnost mezi těmito zařízeními je obrovská a to nemluvíme jen o designu. Slider disponuje 10,1" IPS panelem s rozlišením 1280×800 obrazových bodů, chráněným tvrzeným sklem Gorilla Glass, LED podsvícením a samozřejmě i podporou multitouch ovládání. K dostání bude v kapacitách 16 a 32 GB, Androidem 3.1, dvoujádrovým čipem Tegra 2 od nVidie, 1 GB RAM a dvěma kamerami (1,2 a 5 megapixelů). O konektivitu se postará USB 2.0, mini-HDMI, čtečka microSD karet a WiFi s Bluetooth.

K zařízení bude Asus rozdávat i roční přístup na neomezené cloudové úložiště. Za cenu 479 (16GB) a 599 € (32 GB) tak vlastně získáte Transformer s údajně nižší výdrží - 6 hodin, méně kvalitní konstrukcí, ale zato integrovanou výsuvnou klávesnicí, která i přes své menší rozměry určitě dobře poslouží. Nezbývá než počkat na první ohlasy recenzentů, které nám na Slider poskytnou jasnější pohled.

Zdroj: Engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama