zakladni-desky-gigabyte-serie-6-do-lga-1155-uz-podporuji-ivy-bridge-stahnete-si-novy-bios
Novinka Základní desky Gigabyte série 6 do LGA 1155 už podporují Ivy Bridge. Stáhněte si nový BIOS

Základní desky Gigabyte série 6 do LGA 1155 už podporují Ivy Bridge. Stáhněte si nový BIOS

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 8. 2011 15:45 7

Jako první se s podporou pro chystané 22nm procesory Ivy Bridge ohlásil Gigabyte. Na jeho stránkách už nyní můžete stahovat aktuální BIOS pro váš model.

Reklama

Gigabyte dnes vydal prohlášení, ve kterém oznámil, že všechny základní desky série 6 budou podporovat příští generaci 22nm procesorů založenou na mikroarchitektuře Ivy Bridge.

Ta se sice objeví nejdříve počátkem roku 2012, resp. je možné, že ještě později, nicméně to nebrání výrobcům v tom, aby už dnes přidali kompatibilitu do stávajících produktů. Jako první se ohlásil Gigabyte. Jediné, co budete muset udělat, je aktualizovat BIOS. Prosím, odeberte se na tyto stránky, odkud si jej můžete stáhnout.

Podpora pro Ivy Bridge je zajištěna pro celou řadu, tedy od nejlevnějších modelů s čipsetem H61, H67, P65 a P67 až po nedávno uvedenou desku G1.Sniper 2 s čipovou sadou Z68. Nové čipy kromě vyššího výkonu na stejném pracovním kmitočtu (předpokládá se že až o 20 procent) a nižší spotřeby budou disponovat i integrovaným řadičem PCIe v3.0

Rozhraní má přinést prakticky dvojnásobnou propustnost jedné linky oproti předchozí generaci PCIe. V této souvislosti se v posledních dnech hovoří o tom, že první grafické karty s jeho podporou budou z řady AMD Radeon HD 7000.

Nepřehlédněte: Radeony HD 7000 prý podporují PCIe 3.0, tvrdí turecký magazín

Základní desky Gigabyte série 6 do LGA 1155 už podporují Ivy Bridge. Stáhněte si nový BIOS
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Tweaktown

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama