marvel-digital-zacal-prodavat-7-tablet-s-androidem-vyhnete-se-mu-obloukem
Novinka Marvel Digital začal prodávat 7“ tablet s Androidem. Vyhněte se mu obloukem

Marvel Digital začal prodávat 7“ tablet s Androidem. Vyhněte se mu obloukem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

31. 7. 2011 10:30 21

Po prvním zapnutí tabletu uživatele přivítá známé prostředí aktivace Androidu 2.3. To je zklamání a ani po hardwarové stránce se nejedná o nejrychlejší zařízení.

Reklama

Do zběsile rozjetého vlaku multimediálních tabletů naskočila i hong-kongská společnost Marvel Digital, která začala v minulém týdnu prodávat zařízení s označením TBT-10C Mercury Pad. Jde o menší tablet s úhlopříčkou displeje 7“ a rozlišením 800 × 840 pixelů.

Procesor do zařízení dodává jihokorejský Samsungu, o výkon se zde stará čip S5PV210 na nominální frekvenci 1 GHz. Operačním systémem je Android 2.3 Gingerbread. 512 MB paměti se zdá být dostatečných stejně jako interní paměť v kapacitě 4 GB, 8 GB nebo 6 GB.

Pokud by vám přeci jen nestačila, lze ji rozšířit pomocí microSD paměťových karet. Přední kamera má rozlišení 0,3 MPx, zadní zobrazí 2 MPx. Pochopitelně nechybí WiFi 802.11 b/g/n, G-Senzor čili senzor pohybu a USB 2.0 konektor. Baterie má kapacitu 2250 mAh. O tom, jak dlouho zařízení vydrží pohánět, se zpráva ale nezmiňuje.

Pokud na tuhle exotiku (ne)šťastnou náhodou narazíte v některém z našich nebo zahraničních obchodů, raději se jí obloukem vyhněte. Doporučená cena je stanovena na zhruba 4400 korun.

Marvel Digital začal prodávat 7“ tablet s Androidem. Vyhněte se mu obloukem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama