majitele-domeny-modernwarfare3-com-nazvali-modern-warfare-3-jako-epic-fail-activision-na-ne-podalo-zalobu
Novinka Majitelé domény ModernWarfare3.com nazvali Modern Warfare 3 jako Epic Fail. Activision na ně podalo žalobu

Majitelé domény ModernWarfare3.com nazvali Modern Warfare 3 jako Epic Fail. Activision na ně podalo žalobu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 7. 2011 14:45 17

Také jim vadilo přesměrování na oficiální stránky Battlefieldu 3 a provokativní text, ve kterém je návštěvníkům doporučováno, aby si raději zakoupili konkurenta od EA.

Reklama

Herní studio Activision podalo žalobu na majitele webových stránek ModernWarfare3.com, kteří provokativně přesměrovávali uživatele na oficiální stránky Electronics Arts o Battlefieldu 3.

Infinity Ward: Modern Warfare 3 bude mít propracovaný příběh

Je pochopitelné, že to se tvůrcům slavné série pranic nelíbilo. Majitelé tak zrušili přesměrování, nicméně to kompenzovali videem a pod ním provokativním textem, ve kterém si neberou servítky a nemají s Activision žádné slitování.

Majitelé domény ModernWarfare3.com nazvali Modern Warfare 3 jako Epic Fail. Activision na ně podalo žalobu
i Zdroj: PCTuning.cz

Modern Warfare 3 nazývají plagiátem nevýrazné „dvojky“, prý nejvyhypovanější FPS akce všech dob. Ukázku z veletrhu E3, ve které byl představen level Black Tuesday, dokonce označili za Epic Fail a hráče také ponoukají k tomu, aby si kupovali Battlefield 3.

Activision je tak vzteky bez sebe. Žaloba předložená UDRP (Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy) má celkem jedenáct stránek a je v ní poukazováno na skutečnost, že majitele webu poškozují značku Call of Duty a protežují konkurenční EA a jeho Battlefield 3. Žalobci mají i podezření, zda se stránkou nemá něco společného samotné EA. To se ale zatím nepotvrdilo.

Zdroj: Joystiq

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama