stephen-elop-predstavil-prvni-telefon-nokia-s-windows-phone-7-video
Novinka Stephen Elop představil první telefon Nokia s Windows Phone 7 [video]

Stephen Elop představil první telefon Nokia s Windows Phone 7 [video]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 6. 2011 16:00 11

Utajovaná schůzka Stephena Elopa se zaměstnanci Nokie přinesla prezentaci zařízení s označením See Ray. Nutno uznat, že na první pohled jakoby z oka vypadlo modelu N9.

Reklama

Jednomu z redaktorů maďarského serveru Technet obdržel e-mail obsahující video z tajné schůzky mezi ředitelem Stephenem Elopem a zaměstnanci Nokie. Na něm je představen smartphone podobný současnému top modelu N9 s operačním systémem Windows Phone 7.

Dalo by se říct, že jde skutečně o model N9, ale při bližším pohledu přeci jen narazíme na několik odlišností: přísvětlovací LED dioda se posunula nad optiku Carl Zeiss, přibylo i tlačítko pro ovládání fotoaparátu.

Stephen Elop představil první telefon Nokia s Windows Phone 7 [video]
i Zdroj: PCTuning.cz

A nakonec zde najdete i nerozbitnou krycí vrstvu displeje s označením Gorilla Glass. Zařízení s krycím názvem See Ray pracuje s novou verzí operačního systému Windows Phone 7, která má označení Mango. Ta na podzim zpřístupní v České republice obchod s aplikacemi, přidá mobilní verzi Internet Exploreru 9, převod hlasu na text, lepší práci se zprávami a také nové telefony. 

Nokia prý připravuje telefon s Windows Phone 7 a QWERTY klávesnicí

Poslední zprávy navíc naznačují, že první přístroje finského výrobce na platformě Microsoftu budou představeny koncem října na konferenci Nokia World. Zatím se hovoří o čtyřech modelech, mezi nimi snad bude i jeden s hardwarovou QWERTY klávesnicí.

Kompletní video:

Zdroj: Pocketnow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama