acer-nabizi-v-predprodeji-aspire-one-happy2-aneb-netbooky-v-barvach-duhy-a-porad-ten-atom
Novinka Acer nabízí v předprodeji Aspire One Happy2 aneb netbooky v barvách duhy a pořád ten Atom

Acer nabízí v předprodeji Aspire One Happy2 aneb netbooky v barvách duhy a pořád ten Atom

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

6. 6. 2011 06:00 7

Specifikace se od dob, kdy byly poprvé uvedeny, skoro nezměnily. Už by to ale chtělo něco novějšího a použitelnějšího, než jen Atom.

Reklama

Netbooky a slaboučké procesory Atom. To je kombinace, která je tu s námi již dlouhou dobu a zdá se, že ještě dlouho bude, přesto že jsou i jiné a výkonnější možnosti. Acer již nabízí v předprodeji nové netbooky Aspire One Happy2, ovšem parametry jsou stejné jako netbooky před 2 lety.

Netbooky z Happy série budou lákat především na veselé barvičky a nízkou cenu. Stroje s úhlopříčkou 10 palců s rozlišením 1024 × 600 pixelů pohání dvoujádrový procesor Intel Atom N570 s frekvencí 1,66 GHz a integrovanou grafickou částí GMA 3150. Dále bude vybavený 1 GB operační paměti typu DDR3, WiFi, čtečkou SD karet, 250GB pevným diskem, webkamerou a třemi USB 2.0 porty.

Acer nabízí v předprodeji Aspire One Happy2 aneb netbooky v barvách duhy a pořád ten Atom
i Zdroj: PCTuning.cz

Netbooky byly vždy o ceně, váze a výdrži na baterie. Cena základního modelu bude 270 dolarů (4 500 Kč) a nejvyšší model pořídíte za 300 dolarů (5 000 Kč). Netbooky budou dodávány s předinstalovanými Windows 7 Starter. Výdrž na baterie bude 8 hodin se 6článkovou 4400mAh baterií, dodávat se ale bude také tříčlánková 2200mAh baterie.

Zdroj: NetbookNews

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama