dellu-unikly-specifikace-novych-tabletu-je-mezi-nimi-i-herni-zarizeni-se-znackou-alienware
Novinka Dellu unikly specifikace nových tabletů. Je mezi nimi i herní zařízení se značkou Alienware?

Dellu unikly specifikace nových tabletů. Je mezi nimi i herní zařízení se značkou Alienware?

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

25. 4. 2011 06:00

Společnosti Dell unikla roadmapa, která obsahuje nové tablety, které mají vyjít tento rok. Jeden je s Windows 7, druhý s Androidem a třetí je rozkládací.

Reklama

Všechny tablety v roadmapě vypadají pěkně. Začněme tabletem Streak Pro, který má přijít jako první. Ten je vylepšený oproti původnímu Streaku snad o všechny parametry. Srdcem se mu stalo SoC (System on Chip) čip nVidia Tegra T25 (Tegra 2 3D pro tablety) s frekvencí 1,2 GHz. Úhlopříčka narostla na dvojnásobnou hodnotu, tedy 10” a rozlišení je 1280 × 800 pixelů. Na zařízení poběží systém Android 3.0 Honeycomb. Na rozdíl od původního 5” Streaku už z tohoto nepůjde běžnou cestou telefonovat, což je vzhledem k velikosti celkem očekávané. Dell Streak Pro by měl přijít v červnu. Mohl by toto být zmíněný herní tablet od Alienware?

Dellu unikly specifikace nových tabletů. Je mezi nimi i herní zařízení se značkou Alienware?
i Zdroj: PCTuning.cz

Dalším tabletem je Latitude XT-3. To je tzv. rozkládací (v angličtině covertible) tablet, nebo spíš notebook. Takovéto stroje na trhu byly ještě dlouho před tím, než přišel nějaký iPad a po něm všechny tablety, které tu dnes máme nebo nemáme. Latitude XT-3 má 13” otočný dotykový displej a pod klávesnicí je nějaký z procesorů rodiny Intel Core i3, i5 nebo i7. Dále jsou zde přítomny 4 GB operační paměti, videovýstup pravděpodobně v podobě HDMI, možnost připojení do dokovací stanice, čtečku otisků prstů a další. Zařízení se bude prodávat s předinstalovanými Windows 7. Latitude XT-3 se objeví v červenci.

Posledním produktem je Latitude ST. Tento tablet s 10” dotykovým displejem a rozlišením 1366 × 768 pixelů bude vybavený SoC čipem Intel Oak Trail, který má frekvenci 1,5 GHz. Pro systém zde budou 2 GB operační paměti a pro data 128GB SSD úložiště. Ve specifikacích jsou dále přední wekbameka a zadní fotoaparát, GPS, akcelerometr a podpora používání speciálních tužek. V tabletu budou klasické Windows 7 a baterie by měla poskytovat energii 8 hodin.

Nepřehléněte:

Zdroj: Android Central

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama