perfektni-video-z-chystaneho-battlefieldu-3
Novinka Perfektní video z chystaného Battlefieldu 3

Perfektní video z chystaného Battlefieldu 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 3. 2011 15:00 26

Tohle už tu dlouho nebylo. Adrenalin z videa doslova sálá a kulky sviští nad hlavou až nebezpečně reálně.

Reklama

První teaser na Battlefield 3 byl, no, řekněme, rozporuplný. Dokázal sice zaujmout, ale k dokonalosti měl daleko. Připravovaný Battlefield 3 poběží na nové generaci enginu Frostbite a kromě vylepšené grafiky by se hráči měli dočkat vylepšeného destrukčního modelu a věrohodnějších animací postav.

Johan Anderson, hlavní designér připravovaného Battlefieldu 3, už dříve uvedl, že hra je primárně vyvíjena pod API DirectX 11 (doufejme, že se nebude opakovat zklamání jako u Crysis 2; čtěte: Crysis 2 bude uveden pouze v DX9). Navíc je studiem doporučován i 64bitový operační systém.

Protože uvedení se každým dnem přibližuje, objevilo se na internetu první video z chystané série trailerů a ukátek přímo z hraní. V něm můžete sledovat neskutečnou hru realistických stínů, nebo objevovat nový systém krytí. Atmosféra z videa prýští doslova na všechny strany.

Snímek nás zavede do roku 2014, kdy koaliční síly vedené jednotkami USA pokračují poblíž irácko-íránské hranice v operaci, která má regionu zajistit stabilitu. Začíná výsadkem z bojového vozidla a pokračuje krátkým setkáním a obeznámením s náplní úkolu. Akce odstartuje a vy se po průchodu několika lokacemi najednou ocitáte v otevřeném prostoru pod palbou odstřelovače.

Zdroj: EA

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama