gamerator-dokonala-herni-konzole-pro-opravdove-muze
Novinka Gamerator: dokonalá herní konzole pro opravdové muže

Gamerator: dokonalá herní konzole pro opravdové muže

Mirek Kočí

Mirek Kočí

15. 2. 2011 15:00 10

Zaplatíte za ni sice 63 tisíc, ale bohatě vám to vynahradí. Umí totiž načepovat i pivo.

Reklama

Už delší dobu se uživatelé dohadují, jestli je lepší PlayStation nebo Xbox. Odpověď je jednoduchá – ani jedno. Nejlepší je Gamerator, což je bezkonkurenční videoherní zařízení, chcete-li konzole, které vzhledově připomíná automat na mince

Zapomeňte na Kinect, Xbox Live, podporu Blu-ray a další moderní výdobytky. Gamerator si vás okolo prstu omotá pípou. V jeho útrobách se totiž kromě hardwaru ukrývá ještě chladnička a soudek zlatavého moku. Pivo si můžete pochopitelně kdykoli natočit a půllitr postavit do držáků hned vedle joysticků, tak abyste na něj viděli.

Gamerator je průměrně výkonný počítač schovaný v šasi videoherního automatu. Operačním systémem je Windows XP, úhlopříčka displeje má 26 palců. Nečekejte žádné Crysis, žádné Metro 2033. Her je ale i tak požehnaně, jelikož si můžete zahrát všechny klasiky včetně např. Dragon's Lair, Street Fightera 2 nebo Space Ace.

Hry se spouštějí přes emulátor. Stroj si můžete objednat přímo u výrobce za 3500 dolarů (v přepočtu zhruba 63000 Kč). Konzole se s menšími úpravami prodává již od roku 2008.

Gamerator: dokonalá herní konzole pro opravdové muže
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Joystiq

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama