nadupany-tablet-motorola-xoom-v-polovine-unora-za-cenu-799-dolaru
Apple Novinka Nadupaný tablet Motorola Xoom v polovině února za cenu 799 dolarů

Nadupaný tablet Motorola Xoom v polovině února za cenu 799 dolarů

Mirek Kočí

Mirek Kočí

25. 1. 2011 15:00 7

Je připraven rozdat si to pořádně rozdat s konkurencí. Pomáhat mu bude Android 3.0 a také SoC (system-on chip) Tegra 2.

Reklama

Letošní rok by se měl nést znamení multimediálních tabletů. Výrobci sice od roku 2010 spotřebitele neustále ujišťují, že zařízení XY jsou na cestě a ohromují zajímavými specifikacemi, ale pravdou je, že mimo iPadu uživatelé neměli moc z čeho vybírat.

Za jediného vážnějšího konkurenta jsme mohli pokládat Galaxy Tab od Samsungu, který za cenu vyšší ale nabídl horší dílenské zpracování a pro tento typ zařízení ne zrovna optimalizovaného Androida 2.2. Pravá bitva o zákazníky vypukne až letos, každý z výrobců chce svůj díl koláče. Mezi záplavou levných plasťáků se sporným výkonem a dílenským zpracováním pro otrlé, ale bude chtít zákazníky ohromit i několik zajímavých tabletů.

Samsung plánuje uvedení druhé generace Galaxy Tabu, Apple chystá nástupce iPadu. Zajímavou volbou podle všeho bude i Playbook od RIMu a Motorola Xoom, očekávaný tablet s Androidem 3.0 (Honeycomb) a výbornými parametry.

Do prodeje zavítá pravděpodobně již 17. února, což dokládá fotografie uniklá z interních materiálů řetězce Best Buy. Mimo parametrů, které jsou víceméně známé, je hodně diskutovanou položkou oficiálně neoznámená cena. Z dříve uniklých materiálů bylo možné vyčíst částku 699 dolarů. Nové fotografie poté naznačují, že bude krapet dražší (799 dolarů). Pokud se letos chystáte k nákupu tabletu, jakému řešení jste nakloněni? Sáhnete po iPadu 2, Galaxy Tabu 2 nebo želízku od Motoroly?

Nadupaný tablet Motorola Xoom v polovině února za cenu 799 dolarů
i Zdroj: PCTuning.cz

Nepřehlédněte:

Zdroj: droid-life

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama