finale-turnaje-wgt-v-call-of-duty-4-v-rezii-hracu-neophyte
Novinka Finále turnaje WGT v Call of Duty 4 v režii hráčů nEophyte

Finále turnaje WGT v Call of Duty 4 v režii hráčů nEophyte

Mirek Kočí

Mirek Kočí

20. 12. 2010 12:00 1

Jedenáctého prosince se do Prahy sjela kompletní domácí špička akční hry Call of Duty 4. Konal se zde další díl populární turnajové série World GameMaster Tournament.

Reklama

World GameMaster Tournament patří mezi neprestižnější turnaje roku, které se konají takřka po celém světe. Hráči různých her, od StarCraftu přes Counter-Strike až ke Call of Duty, se tak utkávají o velice lákavé ceny. Do finálového offline turnaje se týmy kvalifikovaly přes 4 online kvalifikace, které probíhaly na stránkách herního portálu Grunex.com. Právě z nich tak vzešla osmička nejlepších tuzemských týmů v populární akční hře Call of Duty 4, které se utkaly o ceny v hodnotě přesahující 50 tisíc korun. Po příjezdu byli účastníci rozděleni do dvou skupin po čtyřech týmech, podle kterých se pak rozlosovalo play-off. Čas ubíhal a týmy ubývaly, na konci turnaje tak zbyla čtveřice nejlepších.

Finále turnaje WGT v Call of Duty 4 v režii hráčů nEophyte
i Zdroj: PCTuning.cz
Finále turnaje WGT v Call of Duty 4 v režii hráčů nEophyte
i Zdroj: PCTuning.cz

 

vítězi World GameMaster Tournament v CoD4 se stali hráči nEophyte.

O nejlepší umístění v tomto předvánočním turnaji se tak pokoušely celky eXtatus, Power Gaming, eSuba a nEophyte. Již před turnajem byla známa dvojice favoritů, eSuba a Power Gaming, překvapivě se ovšem ani jeden z nich nestal vítězem. Na čtvrtém místě se nakonec umístila sekce české organizace eXtatus. Na bronzový stupínek nakonec vystoupal jeden z největších favoritů turnaje, eSuba. Ve finále se tak střetly celky Power Gaming a nEophyte. Finále bylo velmi napínavé a nEophyte z důvodu výhodnějšího postupu vedly o bod. Power Gaming ovšem dokázali na první mapě srovnat skóre, o vítězi tak musela rozhodovat až poslední mapa. Na té se překvapivě lépe dařilo domácím nEophyte, kteří si tak stávají vítězi World GameMaster Tournament ve hře Call of Duty 4 pro rok 2010.

Turnaj WGT tak má překvapivého vítěze, když se na nejvyšší stupínek neprobojoval ani jeden ze dvou favoritů. Hráči byli nakonec s celou akcí spokojeni a už teď se těší na další ročník. Celá akce byla jako vždy monitorována štábem GrunexTV, na stránkách Grunexu tak můžete v nejbližších dnech očekávat nový report právě z této akce.

Zdroj: Grunex

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama