video-mozilla-labs-uvedla-seabird-mobil-budoucnosti
Novinka Video: Mozilla Labs uvedla SeaBird – mobil budoucnosti!

Video: Mozilla Labs uvedla SeaBird – mobil budoucnosti!

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

25. 9. 2010 09:00 14

Mobilní telefon budoucnosti? Chlapci z Mozilla Labs ví, jak bude vypadat. SeaBird je tak neuvěřitelný a úžasný současně, že by jste se měli raději posadit než budete číst dál.

Reklama

Revoluce na trhu s mobilními telefony? Už bylo na čase, ale že s takto revolučním mobilním zařízením přijde právě Mozilla Labs, to si myslím neočekával nikdo. Ale přece se tak stalo! A jak to dopadlo? Tak na to se dnes podíváme!

Design

Z designerského hlediska je tento mobilní telefon velmi radikální, elegantní a revoluční současně. Při pohledu na obrázky uvedené níže se o tom můžete přesvědčit. Velmi mě zaujal displej a projekční klávesnice tohoto zařízení.

Video: Mozilla Labs uvedla SeaBird – mobil budoucnosti!
i Zdroj: PCTuning.cz

Parametry

Pokud jde o parametry, tak displej by měl mít krásných 960 x 600 pixelů, 8 MPx fotoaparát, dva pico projektory (na každé straně jeden), BlueTooth, miniUSB konektor, samozřejmostí takového mobilu budoucnosti je bezdrátové nabíjení, ale co mi vyrazilo dech, že i v budoucnosti budem vybaveni 3,5 mm jackem, který je podle mého názoru trochu „oldschool" již dnes, ale to je dáno nejspíš jen tím, že jsem milovníkem bezdrátových technologií.

Video: Mozilla Labs uvedla SeaBird – mobil budoucnosti!
i Zdroj: PCTuning.cz

Video 2D

Video 3D

Něco pro majitele 3D brýlí

Na neštěstí pro nás všechny, které tento koncept zaujal se mobilního telefonu SeaBird od Mozilla Labs jen tak nedočkáme. Můj osobní názor na mobilní telefon SeaBird je, že jsem naprosto ohromen a už ho chci mít doma, protože SeaBird splňuje snad veškeré mé soukromé sny o mobilním telefonu. Bohužel se velmi obávám toho, že se ani s podobným mobilním telefonem na trhu v dohledné době nesetkáme.

Zdroj: MozillaLabs

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama