getac-v200-dalsi-z-rad-temer-neznicitelnych-polovojenskych-notebooku
Novinka Getac V200: Další z řad téměř nezničitelných polovojenských notebooků

Getac V200: Další z řad téměř nezničitelných polovojenských notebooků

Michal Hlaváč

Michal Hlaváč

8. 9. 2010 16:00 1

Společnost Getac představila další  „nesmrtelný" notebook ze své dílny. Ačkoliv mají tyto notebooky šíleně vysoké ceny, tak si myslím, že stojí za to si je čas od času prohlédnout a podívat se, jakým směrem se jejich vývoj ubírá. Dnes si představíme Getac V200.

Reklama

Nový tablet Getac V200 je založen na platformě Intel Calpella, má 12.1" displej, tělo je vyrobeno ze slitin hořčíku a vydrží teploty za provozu až do -20°C a samozřejmě přežije i nějaký ten pád. Hmotnost tohoto drobečka je zhruba 2.7kg (záleží na konkrétní konfiguraci), displej o velikosti 12.1" je dotykový a podporuje MultiTouch. Mezi další zajímavé technologie, kterými je displej notebooku vybaven je QuadraClear, jedná se o technologii, která umožňuje relativně bezproblémové zobrazení i na přímém slunci. Getac V200 má pod kapotou procesor Intel Core i7 620 LM s taktem 2.0 GHz, podporuje paměti DDR3, je vybaven klasickým 320GB nebo SSD 80GB pevným diskem. Gigabitový ethernet, čtečka karet, PCMCIA, WiFi 802.11n, Bluetooth a čtečka otisků prstů jsou obsaženy již v základní konfiguraci a za příplatek si můžete pořídit GPS a 3G. Getac V200 bude v prodeji již od příštího měsíce a bude dodávám až s 5ti letou zárukou, cena zatím nebyla upřesněna, ale už teď je více než jisté, že s DPH se přehoupne přes 100 000 Kč.

Getac V200: Další z řad téměř nezničitelných polovojenských notebooků
i Zdroj: PCTuning.cz

Samozřejmě se jedná o tablet, který si koupí jen velmi málo lidí. Podle nepotvrzených informací se v České Republice za rok 2009 prodalo 13 kusů notebooků od společnosti Getac, takže jistě můžeme předpokládat, že ani nový model V200 nebude trhat prodejní rekordy.

Bohužel se mi nepodařilo najít video s modelem V200, ale našel jsem video s předchůdcem V100, kde jsou i nějaké zátěžové testy jako je pád z výšky za provozu. Tak vám sem přikládám aspoň toto video, aby jste měli představu o „nesmrtelnosti" těchto zařízení.

Zdroj: TCM

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama