asus-uvadi-desky-ktere-odemykaji-jadra-amd-cpu
Novinka Asus uvádí desky, které odemykají jádra AMD CPU!

Asus uvádí desky, které odemykají jádra AMD CPU!

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 3. 2010 12:00 3

Asus představil základní desky řady M4A89GTD PRO, která slibuje výkonnější zpracování dat, neboť dokáže díky fyzickému přepínači odemknout latentní jádra procesorů AMD.

Reklama

Základní desky využívají nejnovější čipovou sadu AMD 890GX s grafickým jádrem AMD. Podporují technologii ATI CrossFireX i Hybrid CrossFireX a disponují pokročilými technikami vykreslování DX10.1. M4A89GTD PRO/USB3 je zároveň první základní deskou, která vzhledem ke své čipové sadě SB 850 nativně podporuje rozhraní SATA 6 Gb/s. Kromě toho je osazena dvěma externími porty USB 3.0, které zajišťují stahování, zálohování a sdílení dat v optimálním případě až desetkrát vyšší rychlostí než USB 2.0. Díky podpoře integrovaného grafického jádra i samostatné grafické karty přináší nová řada i vyšší grafický výkon, který je vhodný nejen pro uživatele multimédií ale i náročné hráče. Jelikož je M4A89GTD PRO součástí řady Xtreme Design, poskytne uživatelům také odpovídající spolehlivost, bezpečnost i výkon.

Asus uvádí desky, které odemykají jádra AMD CPU!
i Zdroj: PCTuning.cz

Core Unlocker – jednoduchý způsob, jak zvýšit výkon systému

Core Unlocker umožňuje okamžitě zvýšit výkon systému pouhým přepnutím přepínače na základní desce. Tímto jednoduchým úkonem uživatelé aktivují latentní jádra procesorů AMD a zapojením tří nebo čtyř jader maximalizují výkon – tato funkce je užitečná zejména při vykonávání více úloh současně nebo při úlohách náročných na zpracování. Pokud uživatelé potřebují zvýšit výkon svého systému, mohou tak učinit pomocí tlačítka Turbo Key II, které automaticky vyladí systém na extrémní výkon, a přitom zachová jeho úplnou stabilitu.

GPU Boost - okamžité zvýšení grafického výkonu

GPU Boost slouží k okamžitému přetaktování integrovaného grafického jádra v reálném čase. Uživatelské rozhraní tohoto nástroje umožňuje flexibilně nastavit frekvenci napětí a lépe kontrolovat a optimalizovat výkon grafického jádra. Kromě toho GPU Boost umožňuje ukládat a načítat profily pro přetaktování.

Zdroj: TZ Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama