jake-hry-najdeme-na-tabletu-apple
Apple Novinka Jaké hry najdeme na tabletu Apple?

Jaké hry najdeme na tabletu Apple?

Michal Kleman

Michal Kleman

26. 1. 2010 13:00 7

Společnost EA se samozřejmě nezastaví u iPhonu, při odhalení tabletu Apple přileje i tato velká společnost trochu oleje do ohně.

Reklama

Je jedno, jestli pějete na iPhone ódy, nebo jej zatracujete, jako neschopnou zbytečnost, tak jako tak musíme uznat, že hry na iPhony jsou opravdu velice dobré (což se napříkald o Androidu nebo Windows Mobile rozhodně nedá říct). Podpora iPhonu je ze strany vývojářů obrovská a prodávání her na toto zařízení je lukrativní práce. Během následujícíh dnů vydá Apple nový tablet, a ani ten nebude trpět nedostatkem her.

Jaké hry najdeme na tabletu Apple?
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavním rozdílem mezi iPhonem a novým tabletem bude samozřejmě velikost. Sice mi příjde trochu vtipná myšlenka, že se budu naklánět s celým počítačem abych pohnul akcelerometrem, ale tak žhavé to jistě nebude. Na druhou stranu větší obrazovka umožní více tlačítek a hlavně lepší zpracování gest, které měly i na iPhonu důležitou roli při hraní her. Větší obrazovka tak nebude "prznit" dobré hry nedostatkem místa pro prsty, kterými si při hraní na iPhonu zakrýváte značnou část prostoru.

S vyšším výkonem, lepšími zobazovacími schopnostmi a příjemnějším ovládáním vypadá tablet Applu jako lepší herní platforma, než iPhone, a i ten si získal velkou oblibu mezi výrobci her. A co nám tedy EA nabídne již při vypuštění nového tabletu? Kromě klasického Tetrisu se dočkáme i her jako The Sims, SimCity a Spore. Kromě nich uvidíme také například hry Tiger Woods, kterou můžete znát z Wii, dále Battleforge, nebo Ultima. Další hry od EA na sebe jistě nenechají dlouho čekat.

Podle Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama