monitory-rady-designo-ms-od-spolecnosti-asus
Novinka Monitory řady Designo MS od společnosti Asus

Monitory řady Designo MS od společnosti Asus

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 1. 2010 19:00

Nové přírůstky v řadě monitorů Designo MS od společnosti ASUS – MS238H, MS228H a MS208N stojí za to vidět.

Reklama

Nechaly se inspirovat binární soustavou, kde je u 16,5 mm tenkého 20" až 23" LED displeje číslovka „1“ ztělesňována elegantním a velmi štíhlým profilem monitoru, zatímco číslovku „0“ představuje kruhový stojan.

Monitory řady Designo MS od společnosti Asus
i Zdroj: PCTuning.cz

Konstrukce Ergo-Fit design zajišťuje pohodlné sledování monitoru, během kterého je možné snadno upravovat náklon dotykem jediného prstu. Monitory řady Designo MS uživatele zaujmou také svým barevným provedením s lesklým černým předním panelem a pěkně provedenou zadní částí v odstínech Sapphire Blue, Golden Brown nebo Apple Green.

Monitory řady Designo MS od společnosti Asus
i Zdroj: PCTuning.cz

Monitory dále využívají technologii Asus Smart Contrast Ratio (ASCR) a nabízí tak kontrastní poměr 10 000 000 : 1. Disponují Full HD rozlišením (1920 x 1080 px), rychlou 2ms odezvou a optimalizací barev vyžívající technologii ASUS Splendid Video Intelligence Technology. Nejdůležitější je však skutečnost, že LCD panely řady Designo MS neobsahují žádnou rtuť a dosahují až o 45 % vyšší úspory energie a až o 30 % nižších emisí CO2, čímž se drží zásad ekologické výpočetní techniky.

Zdoj: TZ Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama