androidi-telefon-i-od-motoroly
Novinka Androidí telefon i od Motoroly

Androidí telefon i od Motoroly

Michal Kleman

Michal Kleman

28. 10. 2009 22:16 6

Nový hráč na poli operačních systémů, společnost Google, si může udělat další zářez na volant. Další výrobce použije operační systém Android na svém smartphonu.

Reklama

Motorola dnes oficiálně představila nový smartphone Verizon. Kromě toho, že jde o první telefon s tímto operačním systémem bude novinka zajímavá další prvenstvím - má jít o první zařízení s OS Android 2.0 (aktuální verze je 1.6). Rozměry telefonu budou 60 * 115,8 * 13,7 milimetrů, jeho hmotnost pak 169 gramů. Chybět samozřejmě nebude plnohodnotná hardwarová klávesnice, kterou objevíte po vysunutí 3,7" kapacitního displeje s rozlišením 480*854 pixelů.

Androidí telefon i od Motoroly
i Zdroj: PCTuning.cz
Androidí telefon i od Motoroly
i Zdroj: PCTuning.cz


Telefon bude vybaven 5MPi kamerou s automatickým ostřením, dvojící indikačních LED světel, GPSkou a samozřejmě třísměrovým akcelerometrem. Jako téměř všem Androidím telefonům nebude ani tomuto chybět 802.11b/g WiFi, připojit jiná zařízení pak můžete skrzeva Bluetooth 2,1 a USB. Motorolu Verizon pořídíte s 16GB microSD kartou. Telefon bude k dostání ve Spojených státech od šestého listopadu (November) za $199.99 s dvouletým upsáním se operátorovi. Doufejme, že se tento kousek dostane i k nám.

Podle Tech Connect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama