sefove-top-firem-a-soc-site
Novinka Šéfové TOP firem a soc. sítě?

Šéfové TOP firem a soc. sítě?

Martin Stančík

Martin Stančík

25. 6. 2009 00:00 6

Podle nové studie používají novinky a "vymoženosti" poslední doby jako jsou blogy nebo sociální sítě američtí top manažeři jen velmi zřídka.  

Reklama


Podle analýzy webu UberCEO.com, který se díval na top 100 šéfů amerických velkých firem a posuzoval, do jaké míry využívají služby jako Facebook, Twitter, LinkedIn, Wikipedia nebo zda mají svůj blog, tito lidé v sociálních sítích prakticky nejsou. Podle studie jsou na Twitteru jen dva "bossové" a 81 ze 100 nemá ani svou stránku na Facebooku. Podle nejnovější studie společnosti Nielsen se počet minut strávených na sociálních sítích v USA meziročně zdvojnásobil.

Šéfové TOP firem a soc. sítě?
i Zdroj: PCTuning.cz

Jen třináct top šéfů mělo svůj profil na síti LinkedIn. Tři z nich se pak na tento profil připojují více než 80x měsíčně - všichni jsou z technologických firem: Michael Dell, Gregory Spierkel (společnost Ingram Micro) a John Chambers (Cisco). Tři čtvrtiny šéfů ze sta pak nikdy nevstoupily na půdu Wikipedie. "Je šokující, jak jsou tom šéfové největších firem izolováni od způsobů komunikace svých zákazníků," řekla k výsledkům Sharon Barclayová z UberCEO.com.
 

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama