303398-smsek-za-mesic
Novinka 303398 smsek za měsíc

303398 smsek za měsíc

Michal Kleman

Michal Kleman

6. 5. 2009 00:00 7

V Sacramentu v Californii žila byla jedna mladá slečna, která dostala nový iPhone. To by nebylo tak zvláštní, pokud by se jeho užíváním nestala místní "hvězdou."

Reklama

Crystal Wiski dostala nový iPhone, bohudík pro její matku, s tarifem neomezujícím textové zprávy a datové přenosy. V jednom měsící se jí podařilo poslat přibližně tolik textových zpráv, co průměrný člověk pravděpodobně napíše tak za padesát let. Pro národní televizi Crystal uvedla, že při psaní dostává křeče, zvláště když píše hodně (osobně mám pocit, že to muselo být pořád). Také uvedla, že má rozsáhlou "síť" přátel, se kterými si píše.

303398 smsek za měsíc
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato dívka je zjevně zázračná, server Fudzilla totiž uvádí, že přesto zvládá pracovat 40 hodin týdně v jedné z restaurací řetězce McDonald a přitom bychom na jejím vysvědčení nenašli jiné ohodnocení než "A." Tomu se říká multitasking. Na druhou stranu tato informace se mi zdá být drobně pochybná, zvláště vzhledem k tomu, že Crystal by musela odeslat jednu SMS každých 12 vteřin, spánek nevyjímaje. Osobně bych tedy řekl, že jde o kachnu, nicméně 1. dubna prezentována nebyla... :-)

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama